Forside

Påskefrokost på Palægade

Vi fejrer påsken 2017 med et brag af en påskefrokost! Inviter venner og familie på Palægade og nyd forårets komme til en overdådig frokost med alt hvad hjertet begærer. Vi slår frokost og aftenkøkkenet sammen og har sammensat en dejlig påskemenu. Det drejer sig om Torsdag d. 13/4, Fredag d. 14/4, Lørdag d. 15/4, Søndag d. 16/4 samt mandag d. 17/4.

Valgfri ankomst mellem klokken 12.00 – 14.00 og restauranten lukker omkring klokken 18.00. Så der er god til at hygge og nyde det gode selskab, den gode mad og gode glas

Menuen består af 6 serveringer:

Lun stegt sild i øllage og grov sennep Vores bud på “Årets Sild 2017” Hvid Akvavitsild med citrus og krydderier samt ‘påskeæg’
***
Let varmrøget laks med hollandaise, spinat og stenbiderrogn & Sprødstegt rødspætte med rørt remoulade og citron Minitartelet med høns fra Hopballe og hvide asparges
***
Karinas rullepølse & Lammefrikadeller med rabarberkompot Glaseret skinke med honning og saltbagt selleri
***
Lammeskank med stuvede små kartofler og ramsløg
***
Ost med trøffel, knækbrød og syltede figner
***
Små hjemmelavede småkager og søde godter

Prisen er 650,- per person. Bestilling kan foretages på mail info@palaegade.dk eller telefon 70828288.

Vi glæder os til at se jer

Velkommen til Restaurant Palægade

En restaurant i hjertet af det gamle København, hvor pulsen altid banker. Her lever de klassiske dyder, men tiden er ikke gået i stå. Godt håndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, vil erfaring, talent og fremsyn smelte sammen i både køkken og restaurant. Med fokus på dyrenes oprindelse, markens og skovens sæsonbestemmelse og havets friske leverancer vil vi vise, at traditionerne nemt kan spille op mod byens hastigt skiftende gastronomiske impulser.

Restaurant Palægade er det ideelle sted at mødes i forretningsmæssigt eller uformelt familiært lag. Vores centrale placering i Palægade 8 skaber et samlingssted for alle med ønsket om en veltænkt og gennemført restaurantoplevelse.

Frokost

Smørrebrød udført med mesterligt håndværk – fokus på øl og brændevin fra store og små producenter.

Aften

Det klassiske køkken fortolket af unge hænder – vine med historie fra de bedste områder.

Vi glæder os til at tage imod jer!
Rasmus, Simon, Karina og Magnus

 Fotos på hjemmesiden: Marie Louise Munksgaard