Frokostrestaurant med smørrebrød

Vi vil bygge bro mellem tradition og innovation!

Til frokost hylder vi smørrebrødet og de stolte traditioner der ligger heri.

Vores ambition er at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme når det kombineres med mange års erfaringer fra top restauranter, godt håndværk, de bedste råvarer, moderne teknikker og nye kreative visioner.

Det danske smørrebrød er fyldt med traditioner og minder, de fleste har nok et forhold til det danske frokostbord – et yndlingsstykke, en favorit øl eller måske en helt særlig akvavit der bare hører sig til og altid har gjort det.

På Restaurant Palægade omfavner vi traditionerne og minderne, samtidigt med at vi byder vores innovative og kreative ideer velkommen.

Det hele præsenterer vi enkelt, folkeligt, kvalitetsbevidst og uden de store krumspring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Palægade.

Smørrebrød med håndpillede rejer, friteret æg og caviar på Frokostrestaurant Palægade

Palægades Frokost menu

Karrysild med æggesalat og karse

***

Friteret skærisingfilet fra Kystfiskerne med remoulade og citron

***

Stegt Pariserbøf af oksekød fra Troldgaarden med klassisk garniture

***

Dessert fra vognen


– 495,-

Palægades smørrebrødsseddel

Sild

Karrysild med æggesalat og karse
– 110,-

Gammeldags modnet kryddersild med saltede og syltede bær, crème fraiche og løg
– 110,-

Grillet norsk sild med røget torskerognscréme, sennepssalat, syltede tomater og ramsløgskapers
– 120,-

Lun stegt sild med bløde løg og ramsløg
– 120,-

Friteret sild med porre fra Kiselgaarden, gran og fermenteret aspargessauce
– 140,-

Havet

Friteret skærisingfilet fra Kystfiskerne med rørt remoulade og citron
155,-

Friteret skærisingfilet med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
– 180,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron
– 170,-

Håndpillede rejer på sprød toast med friteret æg og Gastro Unika “Gold Selection” caviar
– 250,-

Fiskefrikadeller på sprødt rugbrød med syltet tomat, salater og sauce Choron
– 160,-

Vesterhavspighvar med braiseret oksekæbe på crouton og persilleemulsion
– 250,-

Vegetar

“Fuglekvidder”
Rørt rehydreret selleri på ristet rugbrød med mayonnaise, peberrod og karse
– 130,-

Kartoffelmad med løvstikkemayonnaise, ristede løg og Vesterhavsost
– 140,-

Friteret østershat på toast med svampecréme, syltede tyttebær og sprød kål
– 150,-

 

Skoven & Marken

”Hønsesalat” af kylling fra Hopballe Mølle på sprød toast med tørsaltet bacon
– 150,-

Rørt tatar af okseinderlår fra Troldgaarden på ristet rugbrød med tørret tomat, estragoncréme, sprøde løg og karse
– 150,-

Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat
– 150,-

Palægades natmad
Paté på kyllingelever og hjerte, saltet kalvespidsbryst, sky og syltede bøgehatte
– 160,-

Tartelet med kylling fra Hopballe Mølle, selleri og grønt fra Kiselgaarden
– 190,-
Stegt Pariserbøf af oksekød fra Troldgaarden
med klassisk garniture
– 190,-

Ost & Dessert

Tre oste fra nær og fjern
– 120,-

Friteret Camembert af råmælk med solbærsyltetøj
– 110,-

Jernrød 70+ på rugbrød med sky, løg, æggeblomme og karse
-110,-

Kager & Tærter
– 110,- pr. stk.

Fyldte chokolader
2 stk. – 50,-

Petit four
1 stk. – 35,- / 3 stk. – 95,-

PALÆGADES KAGEVOGN

En anden ting vi ønsker at hylde på Restaurant Palægade er konditor håndværket, en del af den danske gastronomi som vi mener passer perfekt ind som afslutningen på en god frokost.

Derfor har vi en af Danmarks bedste konditorer ansat i konditoriet som hver eneste dag laver nye vidunderlige og kreative kreationer der behager både øjet og smagsløgene.

Vi har i samarbejde med dygtige snedkere fået produceret en helt unik kagevogn til restauranten der perfekt kan showcase det smukke håndværk vores talentfulde konditor producerer.

Palægades Kagevogn står oppe i baren ved indgangen og kan rulles omkring i restauranten, således at gæsterne kan vælge deres kager på nærmeste hold – men pas på, det kan være en udfordring at skulle vælge imellem alle de smukke og smagfulde kager på vognen.


Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.