Smørrebrød

Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron & Håndpillede rejer med mayonnaise og sprød toast & Koldrøget HiddenFjord laks med stuvet spinat

Lille tartelet med høns og rødder & Mini Pariserbøf med klassisk tilbehør & Lille tartelet med høns og rødder

Rabarber med sprødt og flødeskum

495,-

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med æg frit og karse

100,-

Marinerede sild i enebær og gin med sprød agurk, rugbrødsknas og citrusmayonnaise

100,-

Marinerede sild med hyldeblomst, hyldebær kapers og hyldeblomst-kaviar

100,-

Kryddersild med råsyltede rabarber, sprødt og creme fraiche 48% fra Naturmælk

100,-

Kryddersild i chili med spicy æggeblomme, peber og urter

100,-

”Sol over Gudhjem” – Klassisk røget sild med æggeblomme

100,-

Lun stegt sild med bløde løg og urter

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

120,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Stjerneskud – sprødstegt og dampet rødspætte med rød mayonnaise, asparges, citron og rogn

165,-

Hjemmekoldrøget HiddenFjord laks, cremet spinat og pocheret æg på smørristet toast

155,-

Røget hellefisk med lun sommersalat

155,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast med asparges og peberbacon

95,-

Røget kartoffel med hønsesalat og sprøde rødder på smørristet rugbrød

105,-

Kartoffelmad med mayonnaise, bacon og tomat

100,-

Skagenskinke med ramsløg og kartoffel

120,-

Braiseret økogris med stegt løg, pære og indkogt stegesky

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

110,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med bearnaisemayonnaise, chips og grønne tomater

110,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Rørt tatar med sprødt rugbrød, pocheret æg og sennepscreme

150,-

Tatar med dehydreret tomat, pebermayo og smørristet rugbrød – en klassiker fra Uformel

140,-

Det lune 

Økologisk lun kalveleverpostej med ristede svampe, peberbacon og sylt

110,-

Stegt dansk kalvelever med bløde løg, bacon og surt

140,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Tartelet med håndpillede rejer, asparges og dild

140,-

Pariserbøf af kvæg fra Grambogård med det hele

140,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Asaa mejeri med sky og løg

85,-

Gammel knas fra Unika med rabarber og ristet rugbrød

85,-

Blå kornblomst med æggeblomme og rødløg på ristet rugbrød

85,-

3 chokolader fra XO.Blocks med langpeber, kaffelikør og hvid med citron

50,-

Rabarber med sprødt og flødeskum

90,-

Kiksekage med orange tvist

75,-