Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade & Varmrøget HiddenFjord laks med citroncreme og urter

Hønsesalat af Gråsten høns med peberbacon  Lun leverpostej med svampe, peberbacon og sylt Dagens lune servering

Æblekage med crumble og flødeskum

495,-

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med æg frit og karse

100,-

Marineret sild i citron og lakrids med estragon og crumble

100,-

Gravad sild med sennepscreme og urter

100,-

Kryddersild i madeira med blomme og creme fraiche

100,-

Kryddersild i chili med æggeblomme

100,-

Kryddersild med creme fraiche 48%, syltet purløgsblomst og kapers

100,-

Lun stegt sild med grov sennep og urter

100,-

Saltstegt sild med bløde løg og grov sennep

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Sprødstegt rødspættefilet med krebsehalesalat

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Hjemmekoldrøget HiddenFjord laks med krebsehalesalat på toast

155,-

Varmrøget HiddenFjord laks med citroncreme og urter

155,-

Sprød toast med krebsehalesalat

155,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast

100,-

Braiseret økogris med stegt sommergrønt, brombær og indkogt stegesky

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med spejlæg, bløde løg og syltede sager

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

120,-

Sprængt oksebryst med peberrodscreme og brøndkarse

105,-

”Dyrlæges natmad” økologisk kalvelejerpostej med krydderfedt, saltkød, løg og sky

105,-

Rullepølse med løg og sky, rørt sennep og karse

105,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Tatar med dehydreret tomat, pebermayo og smørristet rugbrød – en klassiker fra Uformel

140,-

Rørt tartar med æggeblomme, løgringe og peberrods mayonnaise

140,-

Det lune 

Økologisk kalveleverpostej med stegte svampe, peberbacon og surt

135,-

Sprød toast med svampe og friterede kalvebrisler

150,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Økologisk kalvelever med bløde løg og svampe

150,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Jernved mejeri med sky og løg

85,-

Lagkage

85,-

Æblekage med crumble og flødeskum

75,-

Kiksekage

75,-

Hjemmebag til kaffen

30,-