Smørrebrød

Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron & Rejesalat med dildaquavit og agurk

Lun leverpostej med peberbacon, ristede svampe og sylt & Mini Pariserbøf med klassisk tilbehør & Lille tartelet med høns og rødder

Lagkage

495,-

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med smilende æg og karse

100,-

Marinerede sild i 3 slags peber med pebermayonnaise og æg frit

100,-

Marinerede sild i honning og lys porter med syltet sennepskorn og sprødt rugbrød

100,-

Marineret sild med æblebrændevin, æbler og peberrod

100,-

Kryddersild i lage med lakrids, sprød fennikel og creme fraiche 48% fra Naturmælk

100,-

Klassisk kryddersild med æggeblomme og tabasco

100,-

Klassisk røget sild med æggeblomme

100,-

Lun stegt sild i mørk lage med bløde løg og urter

100,-

Kryddersild med kartoffel og purløgscreme

100,-

Køkkenets favoritter min. 2 couv.

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

120,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Restaurant Slettens koldrøget HiddenFjord laks med kartoffel og rygeost

155,-

Koldrøget HiddenFjord laks med med stuvet spinat og pocheret æg

155,-

Æg med rejesalat, dildakvavit og agurk på smørristet rugbrød

150,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast med ristede svampe og peberbacon

95,-

Røget kartoffel med hønsesalat og sprøde rødder på smørristet rugbrød

105,-

Kartoffelmad med ramsløgsmayonnaise og skagenskinke

105,-

Braiseret økogris med rabarber, indkogt glace og sprødt rugbrød

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

110,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Rørt tatar med rygeost, stenbiderrogn, sprødt rugbrød og æggeblomme

150,-

Tatar med dehydreret tomat, pebermayo og smørristet rugbrød – en klassiker fra Uformel

140,-

Det lune 

Økologisk lun kalveleverpostej med ristede svampe, peberbacon og sylt

110,-

Dansk øko kalvelever med bløde løg, bacon og surt

140,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Skagensskinke med stuvet spinat og ægfrit på smørristet franskbrød

140,-

Lune lammefrikadeller med stuvet spinat og rabarberkompot

140,-

Pariserbøf af kvæg fra Grambogård med det hele

140,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Asaa mejeri med sky og løg

85,-

Gammel knas fra Unika med rabarber og ristet rugbrød

85,-

Blå kornblomst med æggeblomme og rødløg på ristet rugbrød

85,-

Hjemmebag til kaffen

30,-

Lagkage

90,-

Kiksekage med orange tvist

75,-