Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade & Hjemmerøget Hiddenfjord laks med røræg og purløg & Håndpillede rejer med smilende æg, mayonnaise og citron

Hønsesalat af Gråsten høns med peberbacon  Mørbrad af Grambogård gris med svampe á la creme

Lagkage

495,-

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med smilende æg og karse

100,-

Marinerede sild i peber med pebermayonnaise og æg frit

100,-

Marinerede sild i krondild med løg mayonnaise og syltede grønne tomater

100,-

Kryddersild med rødløgscreme og nye danske kartofler

100,-

Kryddersild i chili med æggeblomme

100,-

”Sol over Gudhjem” – Klassisk røget sild med æggeblomme

100,-

Lun stegt sild med grov sennep og urter

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Hjemmekoldrøget HiddenFjord laks med røræg og purløg

155,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast med asparges og peberbacon

100,-

Kartoffelmad med mayonnaise og peberbacon

100,-

Kartoffelmad med Skagenskinke, persille mayonnaise og chips

100,-

Braiseret økogris med sauteret spinat, stegte kantareller og majs

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

120,-

Sprængt oksebryst med peberrodscreme og brøndkarse

105,-

Frikadeller med stuvet sommerkål

125,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Tatar med dehydreret tomat, pebermayo og smørristet rugbrød – en klassiker fra Uformel

140,-

Det lune 

Økologisk kalveleverpostej med stegte svampe, peberbacon og surt

135,-

Svinemørbrad af Grambogård gris med sommersvampe á la creme

145,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Pariserbøf af kvæg fra Grambogård med det hele

140,-

Skagenskinke med urteomelet på toast

145,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Asaa mejeri med sky og løg

85,-

Lagkage

85,-

Kiksekage

75,-

Hjemmebag til kaffen

30,-