Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

2 slags sild med behørigt tilbehør

***

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Cremet Skaldyrssalat på toast

Røget laks med røræg

***

Lun leverpostej med svampe og bacon

Rullepølse med rørt sennep

Dagens lune servering

***

Vælg mellem sødt eller ost

495,- per person.

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med smilende æg og karse

100,-

Marineret sild i Hendricks gin med granskud og agurk

100,-

Marineret sild i citron & snaps med sikrom og sprødt rugbrød, der minder om en Flyversjus

100,-

”Dark ’N Stormy” kryddersild i rom med ingefær mayonnaise

100,-

Kryddersild i tomat med blegselleri og spicy æggeblomme

100,-

Lun stegt sild i mørk øllage med rørt sennep og løg

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Røget HiddenFjord laks med cremet skaldyrssalat på sprødt rugbrød

155,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast

110,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

120,-

Sprængt oksespidsbryst med pickles og peberrod

100,-

Rullepølse med sky, sennep og karse

100,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Rørt oksetatar med æg frit, pebermayonnaise, cornichons og rugbrøds knas

140,-

Tatar af saltet okseinderlår med dehydrerede tomater og pebermayonnaise – en klassisker fra Uformel

140,-

Det lune 

Kalveleverpostej med ristede svampe, bacon og sylt

135,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Pariserbøf med klassisk tilbehør

155,-

Stegt økologisk kalvelever med bløde løg, peberbacon og ristede svampe

150,-

Mørbrad af frilands gris med vinterfrikassé og urter

150,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost med sky og løg

85,-

Ostetallerken med 3 slags ost fra Unika

120,-

Sødt til kaffen

35,-

Citronfromage med flødeskum og knas

75,-