Smørrebrød

Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

Sprødstegt rødspættefilet med sauce tarter og citron & Hjemmerøget Hiddenfjord laks med røræg

Hønsesalat af Gråsten høns med peberbacon & Roastbeef med rørt remoulade og sprøde løg Mørbrad af Grambogård gris med sommerfrikassé

Rabarber/jordbær grød fløde 50%

495,-

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med smilende æg og karse

100,-

Marinerede sild i peber med pebermayonnaise og æg frit

100,-

Marinerede sild i citron, pocheret æg, mormordressing og hjertesalat

100,-

Kryddersild med dehydreret tomat og creme fraiche 48% fra Naturmælk

100,-

Kryddersild i chili med æggeblomme

100,-

”Sol over Gudhjem” – Klassisk røget sild med æggeblomme

100,-

Lun stegt sild med grov sennep og urter

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

120,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Meunierestegt rødspætte med sauce tatar

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Rejesalat af håndpillede rejer med agurk og dild

150,-

Kartoffelmad med ærtecreme, rejer og sprødt

120,-

Hjemmekoldrøget HiddenFjord laks, cremet spinat og pocheret æg på smørristet toast

155,-

Hjemmekoldrøget HiddenFjord laks med røræg

155,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast med asparges og peberbacon

95,-

Kartoffelmad med mayonnaise og peberbacon

100,-

 

Tomatmad med mayonnaise, karse og løg

100,-

Braiseret økogris med nye løg og indkogt stegesky

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

120,-

Sprængt kalvetunge med italiensk salat

115,-

Kogt skinke med italiensk salat

115,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Tatar med dehydreret tomat, pebermayo og smørristet rugbrød – en klassiker fra Uformel

140,-

Det lune 

 

Svinemørbrad af Grambogård gris med sommerfrikassé

145,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Pariserbøf af kvæg fra Grambogård med det hele

140,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Asaa mejeri med sky og løg

85,-

 

Osten Nordic Dill med nødder og sprødt

85,-

Hjemmebag til kaffen

30,-

Rødgrød med fløde

85,-