Smørrebrød

Palægades frokostbord

Fire serveringer

Julekryddersild med kumquats & lun stegt sild i mørk øllage

***

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Røget ål med lun røræg

Hjemmegravad Hiddenfjord laks med ræve sauce og surbrød

***

Lun flæskesteg med rødkål og surt

Krydder medisterpølse med sønderjysk hvidkål og sennep

Honning glaseret svineskank med grønlangkål

***

Ris á la Mande med lun kirsebær sauce

550,- per person.

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med smilende æg og karse

100,-

Marineret enebær sild med crumble, persille og tyttebær

100,-

Marineret sild i sennepscreme, bacon og æg frit

100,-

Kryddersild med creme fraiche, syltede løg og sprøde salater

100,-

Julekryddersild med kumquats

100,-

Lun stegt sild i mørk øllage med rørt sennep og løg

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Hjemmegravad HiddenFjord laks på surbrød med krydderurte salat og ræve sauce

155,-

Røget ål med lun røræg

170,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Kartoffelmad med røget flæsk og persillemayonnaise

100,-

Klassisk hønsesalat af Hopballe høns på sprød toast

110,-

Braiseret økogris med syltede løg, æble, nødder, bitre salater og glace

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med spejlæg, bløde løg og syltede sager

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

120,-

Andeconfit med sprødt brød og cornichons

145,-

Stegt andebryst med jordskokke puré og chips, kål og valnødder

135,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Rørt oksetatar med æg frit, pebermayonnaise, cornichons og rugbrøds knas

140,-

Det lune 

Jule kalveleverpostej med ristede svampe, bacon og sylt

135,-

Sprød toast med svampe og friterede kalvebrisler

150,-

Husets tartelet med høns i rødder

140,-

Lun flæskesteg med rødkål og surt

150,-

Pariserbøf med klassisk tilbehør

155,-

Krydder medisterpølse med sønderjysk hvidkål, sennep og rødbeder

150,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel knas på ristet rugbrød med appelsin kompot

85,-

Blå kornblomst med æggeblomme, løg og knas

85,-

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

85,-

Kiksekage

75,-

Hjemmebag til kaffen

30,-