Vi tager gerne imod større eller mindre selskaber. Dog skal alle bestillinger på over 8 gæster bestille én samlet menu. Dette gælder både frokost og aften. Kontakt os endelig for hjælp eller inspiration til at sammensætte den perfekte menu til dit selskab.

Julen 2017 starter den 17/11-2017

Men book meget gerne bord allerede nu

Juletiden er den helt travle tid – og der er rift om pladserne. Mail eller ring gerne allerede nu til os. 

Vi tilbyder foruden vores smørrebrødsseddel – “Palægades Store Julebord”. Den ultimative julefrokost med alt hvad hjertet begærer af vores hjemmesyltede sild, rødspætter, hjemmerøget laks, ål, økologisk grisebasse på 3 forskellige måder og ris á la mande. Prisen er 550,-. Menuens endelige udformning kendes i den tidlige sensommer 

“Palægades store Julebord” kan også vælges om aftenen.

Til selskaber over 8 personer tilbyder vi “Palægades Store Julebord” – det er desværre ikke muligt at vælge fra á la carte kortet – men vi tager naturligvis højde for allergier og diætetiske restriktioner – og vil gå langt for at imødekomme specielle ønsker  

Vi gør opmærksom på, at vi ønsker alle frokostgæster god jul klokken 17.00

Vi glæder os til at fejre julen 2017 med jer!

Det Store Julebord / Julefrokost 2017

Serveres alle dage samt aftener. Gerne på forudbestilling.

4 serveringer:

Julekryddersild med kumquats  og lun stegt sild i mørk øllage

***

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Røget ål med lun røræg

Hjemmegravad Hiddenfjord laks med ræve sauce og surbrød

***

Lun flæskesteg med rødkål og surt

Krydder medisterpølse med sønderjysk hvidkål og sennep

Honning glaseret svineskank med grønlangkål

***

Ris á la Mande med lun kirsebær sauce

Pris 550,- per person.

Aftenmenu i juletiden

Om aftenen serverer vi foruden “Det Store Julebord” også en traditionel, men ikke helt så julet aftenmenu.

Laks med friteret kartoffel, løgrom, syrnet fløde og syltede asier

Andebryst med stegte rødbeder, perlebyg og sauce med confiterede kråser og kirsebær

Chokolademousse med appelsin, marmelade, legeret creme og sprøde sager

495,- per person.

Tilvalg af ekstra ret: Tatar rørt med svampe og brændt ost, sprødt brød, perleløg og ramsløgkapers +100,-

Selskaber til frokost

Selskaber over 8 personer skal bestille én samlet menu. Smørrebrød vælges fra smørrebrødskortet, som du finder her. Det er ikke muligt for gæsterne at bestille individuelt på dagen.

Vi anbefaler vores store frokostbord, hvor der er rigeligt af det hele, og ingen går sultne fra bordet.

4 serveringer til 495,- per person.

Selskaber til aften

Selskaber over 8 personer skal bestille én samlet menu. Menuen kan sammensættes af vores á la carte kort, som du finder her. Det er ikke muligt for gæsterne at bestille individuelt på aftenen.

Derudover anbefaler vi:

‘En aften på Palægade’

3-retters menu bestemt af køkkenet

Tre gode glas vin

Vand med og uden brus

750,- per person.

*Vi tager selvfølgelig hensyn til allergier eller diætetiske restriktioner – underret os meget gerne ved bestilling.