Det Store Julebord / Julefrokost 2017

Serveres alle dage samt aftener. Gerne på forudbestilling.

4 serveringer:

Julekryddersild med kumquats  og lun stegt sild i mørk øllage

***

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Røget ål med lun røræg

Hjemmegravad Hiddenfjord laks med ræve sauce og surbrød

***

Lun flæskesteg med rødkål og surt

Krydder medisterpølse med sønderjysk hvidkål og sennep

Honning glaseret svineskank med grønlangkål

***

Ris á la Mande med lun kirsebær sauce

Pris 550,- per person.

Aftenmenu i juletiden

Om aftenen serverer vi foruden “Det Store Julebord” også en traditionel, men ikke helt så julet aftenmenu.

Laks med friteret kartoffel, løgrom, syrnet fløde og syltede asier

Andebryst med stegte rødbeder, perlebyg og sauce med confiterede kråser og kirsebær

Chokolademousse med appelsin, marmelade, legeret creme og sprøde sager

495,- per person.

Tilvalg af ekstra ret: Tatar rørt med svampe og brændt ost, sprødt brød, perleløg og ramsløgkapers +100,-

Selskaber til frokost

Selskaber over 8 personer skal bestille én samlet menu. Smørrebrød vælges fra smørrebrødskortet, som du finder her. Det er ikke muligt for gæsterne at bestille individuelt på dagen.

Vi anbefaler vores store frokostbord, hvor der er rigeligt af det hele, og ingen går sultne fra bordet.

4 serveringer til 495,- per person.

Selskaber til aften

Selskaber over 8 personer skal bestille én samlet menu. Menuen kan sammensættes af vores á la carte kort, som du finder her. Det er ikke muligt for gæsterne at bestille individuelt på aftenen.

Derudover anbefaler vi:

‘En aften på Palægade’

3-retters menu bestemt af køkkenet

Tre gode glas vin

Vand med og uden brus

750,- per person.

*Vi tager selvfølgelig hensyn til allergier eller diætetiske restriktioner – underret os meget gerne ved bestilling.