Velkommen til det nyeste medlem af Restaurant formel B’s restaurantfamilie!

Restaurant formel B har haft en stjerne i den eftertragtede Michelin-guide i over 12 år i træk, og ejerne Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen har udvidet familien med Restaurant Sletten i Humlebæk, publikumsfavoritten Uformel i Studiestræde og nu Restaurant Palægade.

Restaurant Palægades smørrebrødskøkken ledes af Karina Pedersen, der i næsten 10 år bestyrede køkkenet på en af landets andre smørrebrødsbastioner – Restaurant Schønnemann.
Aftenkøkkenet bliver dirigeret af Morten Buhl, der er tidligere souschef på Formel B. Morten har i mange år været med til at holde standarden så højt, at Formel B har holdt på sin Michelinstjerne. Nu holder han tråden rød fra den formel B’ske køkkenstil krydret med en solid klassisk fundering.

Simon Olesen og Rasmus Amdi Larsen er begge anerkendte sommeliers med mange års erfaring fra danske toprestauranter. Til frokost serverer de øl og akvavit fra store og små producenter. Om aftenen er de klassiske europæiske vinområder i fokus. Simon og Rasmus vil betjene gæsterne på Restaurant Palægade med en viden og omhu, som kun opnås gennem mange års ubetinget kærlighed til deres fag!