NYTÅRSAFTEN 2018

Når julemaden og de gode drikkevarer er nydt, banker årets sidste store begivenhed på døren; Nytårsaften. Få aftener er fyldt med lige så mange traditioner som nytårsaften, og dem holder vi i hævd med et brag af en fest på årets sidste dag. Årets menu er:

3 slags østers og sortfodsskinke
***
Caviar med jordskokker
***
Nytårstork med bacon, syltede rødbeder og peberrod
***
Stegt hummer BBQ med sauge nage fyldt med syltede svampe, tomat og oliven
***
Kalv med crustade med brisler, brombær, hjerte og sauce bordelaise
***
Bananasplit med karamel
***
Kransekage

Prisen er 1.100,- og hertil kan tilvælges en vinmenu til 900,-. Det er også muligt at gå på opdagelse i vores store vinkort, og vi er selvfølgeligt klar med rigeligt Champage og cocktails til de tørre ganer.

Ankomst er valgfri mellem 18.00 og 20.30 og vi ønsker godt nytår til alle 23.30

De første bestillinger er allerede i hus, så skriv eller ring gerne til os allerede idag!

På festligt gensyn

***

En restaurant i hjertet af det gamle København, hvor pulsen altid banker. Her lever de klassiske dyder, men tiden er ikke gået i stå. Godt håndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, vil erfaring, talent og fremsyn smelte sammen i både køkken og restaurant. Med fokus på dyrenes oprindelse, markens og skovens sæsonbestemmelse og havets friske leverancer vil vi vise, at traditionerne nemt kan spille op mod byens hastigt skiftende gastronomiske impulser.

Restaurant Palægade er det ideelle sted at mødes i forretningsmæssigt eller uformelt familiært lag. Vores centrale placering i Palægade 8 skaber et samlingssted for alle med ønsket om en veltænkt og gennemført restaurantoplevelse.

Frokost

Smørrebrød udført med mesterligt håndværk – fokus på øl og brændevin fra store og små producenter.

Aften

Det klassiske køkken fortolket af unge hænder – vine med historie fra de bedste områder.

Vi glæder os til at tage imod jer!
Rasmus, Simon, Karina