Påsken 2019

Sig nærmer foråret med alle dets herligheder fra naturen. Vi fejrer påsken på vanligvis med en særlig påske-menu i frokosten ved siden af vores almindelige smørrebrødsseddel. Vi har åbent som normalt til både frokost og aften. Vi glæder os til at byde alle velkommen i hyggeligt familiært lag, hvor der er god tid til hygge og en god frokost. Vores påskemenu i år består af:

Fire servinger:

Karrysild med karse, løg og æg frit Stegt sild med grov sennep og urter

***

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron Tartelet med varmrøget laks, spitnat og sauce hollandaise

***

Ristet rørt tatar med pocheret æg og sennepssauce Røget lammekølle med lun kartoffelsalat og ramsløg Rullepølse med italiensk salat med spæde grøntsager

***

Rabarberkompot med hvid chokoladecreme og sprød chokolade

Prisen er 495,- per person. Reservationer kan allerede nu foretages på mail og telefon.

Vi glæder os til at fejre påsken med jer.

***

En restaurant i hjertet af det gamle København, hvor pulsen altid banker. Her lever de klassiske dyder, men tiden er ikke gået i stå. Godt håndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, vil erfaring, talent og fremsyn smelte sammen i både køkken og restaurant. Med fokus på dyrenes oprindelse, markens og skovens sæsonbestemmelse og havets friske leverancer vil vi vise, at traditionerne nemt kan spille op mod byens hastigt skiftende gastronomiske impulser.

Restaurant Palægade er det ideelle sted at mødes i forretningsmæssigt eller uformelt familiært lag. Vores centrale placering i Palægade 8 skaber et samlingssted for alle med ønsket om en veltænkt og gennemført restaurantoplevelse.

Frokost

Smørrebrød udført med mesterligt håndværk – fokus på øl og brændevin fra store og små producenter.

Aften

Det klassiske køkken fortolket af unge hænder – vine med historie fra de bedste områder.

Vi glæder os til at tage imod jer!
Rasmus, Simon, Karina