Nytårsaften 2019

Så er det snart tid til årets sidste store brag af en fest – og det fejrer vi traditionen tro på Palægade!

Menuen er i år:

Snacks – Saltet vaffel med trøffelmayonnaise og skagenskinke & Østers med baerii-caviar og champagne-granite
***

Råmarineret torsk med brunet smør, sennepsfrø og citrus
***

Stegt hummer med salgbagt selleri, blomkål, ristede mander og vin jaune
***

Kalvefilet med farseret morkel, andelever, stegt kål og trøffelsauce
***

Tærte med saltkaramel, mørk chokolade og hindbærsorbet
***

Der er valgfri ankomst mellem 18.30 og 20.00 – og vi ønsker alle godt nytår klokken 23.30.

Prisen for menuen er 1.000,- per person. Hertil kan tilvælges en drikkevaremenu til 1000,- per person, eller kan gåes på opdagelse i vores store vinkort.

Giv meget gerne besked omkring allergier eller andre restriktioner. Booking kan foretages online lige her: 

En restaurant i hjertet af det gamle København, hvor pulsen altid banker. Her lever de klassiske dyder, men tiden er ikke gået i stå. Godt håndværk er tidløst, og når råvarer og omgivelser er af højeste kvalitet, vil erfaring, talent og fremsyn smelte sammen i både køkken og restaurant. Med fokus på dyrenes oprindelse, markens og skovens sæsonbestemmelse og havets friske leverancer vil vi vise, at traditionerne nemt kan spille op mod byens hastigt skiftende gastronomiske impulser.

Restaurant Palægade er det ideelle sted at mødes i forretningsmæssigt eller uformelt familiært lag. Vores centrale placering i Palægade 8 skaber et samlingssted for alle med ønsket om en veltænkt og gennemført restaurantoplevelse.

Frokost

Smørrebrød udført med mesterligt håndværk – fokus på øl og brændevin fra store og små producenter.

Aften

Det klassiske køkken fortolket af unge hænder – vine med historie fra de bedste områder.

Vi glæder os til at tage imod jer!
Rasmus, Simon, Karina