Frokost på Palægade

Vi bygger bro mellem tradition og innovation!

Til frokost hylder vi smørrebrød, vores ambition er at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme når det kombineres med års erfaringer fra top restauranter, godt håndværk, de bedste råvarer og moderne teknikker.

Alt sammen præsenteret enkelt, folkeligt, kvalitetsbevidst og uden de store krumspring.

Palægades frokostmenu

Karrysild med blødkogt æg og karse

***
Friteret rødspættefilet med rørt remoulade og citron

***
Pariserbøf af oksekød fra Grambogård med klassisk garniture

***
Dessert fra dessertvognen

495,-

Palægades smørrebrødsseddel

Sild

Karrysild med blødkogt æg og karse
– 110,-

Grillet norsk sild med citrus, nye ærter, agurk, og æggeblomme creme
– 110,-

Gammeldags modnet kryddersild med hybenrose, syltede rabarber,
crème fraiche og løg
– 110,-

Røget sild med kartoffelkompot, urter,
æggeblomme og løg
– 110,-

Lun stegt sild med bløde løg, hyldeblomst og ramsløg
– 110,-

Havet

Friteret rødspættefilet fra Nordsøen med rørt remoulade og citron
140,-

Friteret rødspættefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
– 160,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron
– 160,-

Dansk tun på sprødt rugbrød med pebermayonnaise, tomat og merian
– 150,-

Koldrøget laks fra Vestfjord på ristet franskbrød med flødestuvet spinat og friteret æg
– 150,-

Stjerneskud – Dampet pighvar og friteret rødspætte med asparges, håndpillede rejer, Baerii caviar og sauce choron
– 250,-

Skummende pighvarbisque med forårsgrønt og piment d’Espelette
– 140,-

Stegt Vesterhavs pighvar på sprød toast med braiserede oksekæber og persille emulsion
– 190,-

Skoven & Marken

“Fuglekvidder” – Rørt rehydreret selleri på ristet rugbrød med mayonnaise peberrod og karse
– 130,-

Nye kartofler med løvstikkemayonnaise, modnet ost og ristede løg
– 130,-

“Røg i køkkenet” – Ristet rugbrød med tomat, rygeost, purløg og flæskesvær
– 130,-

“Hønsesalat” af skovkylling fra Gothenborg på sprød toast med tørsaltet bacon
– 150,-

Rørt tatar af okseinderlår fra Grambogård med sprød kartoffel og æggeblomme
– 140,-

Rullepølse med sort peber og italiensksalat med nye ærter og små karotter
– 140,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
– 150,-

Lun leverpostej med stegte østershatte, tørsaltet bacon og surt
– 140,-

Tartelet af skovkylling fra Gothenborg med asparges og persille
– 175,-

Pariserbøf af oksekød fra Grambogård med klassisk garniture
– 190,-

Schnitzel af mørbrad med nye ærter, peberrod, brunet smør og saltede rabarber
– 190,-

Stegt oksemørbrad med morkler a la crème, nye løg og kartofler
– 225,-

Oste & Sødt

Tre oste fra nær og fjern
– 110,-

Friteret Camembert af råmælk med solbærsyltetøj
– 110,-

Vælg en dessert fra dessertvognen
– 100,- pr. stk.

Vælg petit four fra dessertvognen
– 25,- pr. stk.


Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.