Smørrebrød

Palægades Store Julebord

Fire serveringer

Karrysild i krydderchutney, æg og karse

Lun stegt julesild med rørt sennep, løg og kapers

****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Gravad laks med surbrød, rævesauce og sprøde salater

Spicy krebsehalesalat med æble, selleri og dild olie

(Tilvalg af røget ål med røræg – 110 per person)

***

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

Julemedister med sønderjysk hvidkål og sennep

Stegt andebryst med orange glace, nødder og tyttebær

***

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

550,- per person

Palægades frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney, karse og smilende æg

100,-

Sennepssild med bacon og æg frit

100,-

Marineret sild med senneps mayonnaise, bacon, purløg og revet æggeblomme

100,-

Kryddersild i chili lage med spicy æggeblomme og sprøde tapioka flager

100,-

Jule kryddersild med kumquats, varme krydderier og crème fraiche

100,-

Lun stegt julesild med rørt sennep, løg og kapers

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med citron mayonnaise

160,-

Gravad laks på surbrød med rævesauce, sprøde salater og senneps sne

140,-

Spicy krebsehalesalat med æble, selleri og dild olie serveret på sprød toast

145,-

Røget ål med røræg, purløg og tomat

225,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Rokkedal høns på sprød toast med jordskokker og peberbacon

125,-

Koldrøget krondyr med svampe mayonnaise, blommer og kartoffelchips på rugbrød

145,-

Confiteret ande rilette med sennep, cornichon og sprødt rugbrød

140,-

Braiseret svinebryst med æblesalat, nødder, stegt kål og glace

140,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

135,-

Tatar 

Klassisk oksetatar med klassisk tilbehør

145,-

Rørt tatar med friteret æg, fyrmester ost, sprøde kapers, senneps creme og sprødt rugbrød

150,-

Det lune 

Æbleflæsk med rødbede og sennep

130,-

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

145,-

Julemedister stegt i øl med sønderjysk hvidkål og sennep

135,-

Rosastegt andebryst med orange glace, tyttebær og bitre salater med mormor dressing

130,-

Pariserbøf med det hele

150,-

Desserter/ost

Gammel knas på smørristet rugbrød og hyben kompot

75,-

Blåskimmel på smørristet rugbrød med æggeblomme og løg

75,-

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

85,-

Lun kransekage

35,-

Julesmåkager

30,-