Smørrebrød

Den lille frokostmenu

Den lille frokostmenu er ideel til selskaber, der skal nyde en god frokost i forretningsmæssig eller familiært lag. Den lille frokostmenu kan serveres hurtigt, hvis selskabet skal videre, men fungerer også fint, hvis hyggen og maden skal være i centrum.

Tre serveringer 350,-

To slags fisk
***
To slags kød
***
Sødt

Den lille frokostmenu serveres kun på forudbestilling

Palægades Store Frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Skaldyrssalat på toast

Koldrøget laks med flødestuvet spinat

***

Kalveleverpostej med svampe, bacon og sylt

Tartelet med høns fra Hopballe og rødder

***

Rødgrød med krystalliseret hvid chokolade og fløde 50%

495,- per person

Palægades frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karry sild i krydderchutney med karse og smilende æg

100,-

Sild i Hendricks Gin med løg mayonnaise, agurk og granskud

100,-

Kryddersild med rugbrøscrumble, tapiokaperler og spice æggeblomme

100,-

Lun stegt sild med grov sennep og løg

100,-

Sol over Gudhjem

110,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Skaldyrssalat med friskost, dild og smilende æg på smørristet toast

150,-

Koldrøget laks på smørristet franskbrød med flødestuvet spinat og pocheret æg

150,-

Røget hellefisk med sommersalat, kartoffel og purløg på ristet rugbrød

140,-

Paneret pighvar på toast med kalvekæber, persille og løg – næsten som på formel B

175,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Kartoffelmad med stegt flæsk og persille mayonnaise

120,-

Klassisk hønsesalat af Rokkedal høns på sprød toast med asparges og peberbacon

115,-

Avocado med friteret æg og ristet jomfru i det grønne

125,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

135,-

Tatar 

Klassisk oksetatar med klassisk tilbehør

145,-

Rørt tatar med pocheret æg og friteret rugbrød

145,-

Det lune 

Lun kalveleverpostej med svampe, bacon og syltede agurker

120,-

Tartelet med høns fra Rokkedahl med hvide asparges

145,-

Pariserbøf med det hele

150,-

Desserter/ost

Camenbert frit med solbær marmelade og toast

100,-

Ostetallerken med 3 slags danske oste, friteret rugbrød og kompot

125,-

Rødgrød med krystalliseret hvid chokolade og fløde 50%

85,-

sødt til kaffen

30,-