Smørrebrød

Den mindre anretning

3 serveringer

To forskellige slags fisk
***
To forskellige slags kød
***
Hjemmebag

350,- per person. (Tilvalg af 2 slags sild 100,- per person)

Den mindre anretning er perfekt til grupper og større selskaber. Menuen sammensættes af køkkenet efter sæson. Den mindre anretning kan serveres hurtigt, hvis du og dit selskab skal videre efter frokosten, men er også god til familiefrokosten, hvor hyggen og samværet skal være i højsædet.

Den mindre anretning serveres på forudbestilling

Palægades Store Frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

***

Gravad Laks med rævesauce og urter

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron
***

Lun leverpostej med ristede svampe, bacon og sylt

Minitarteletter med høns og rødder

Ristet rørt tatar med urter og cognac samt æggeblomme
***

Rabarbertrifili med makroner og hvid chokolade

495,- per person.

Palægades Frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney med smilende æg og karse

100,-

Marineret sild i æble med æblekompot

100,-

Klassisk røget sild med æggeblomme, radiser og løg – som de er vilde med den i Gudhjem

100,-

Sennepssild med bacon og sprødt æg

100,-

Kryddersild med rabarber og creme fraiche 48% fra Naturmælk

100,-

Lun stegt sild i rørt sennep med kapers og løg

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 180,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Røget HiddenFjord laks med flødestuvet spinat og pocheret æg

160,-

Æggemad med rejer og rogn på sprød toast

135,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Gråsten høns på sprød toast med jordskokker og peberbacon

110,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med rørt remoulade, peberrod og sprøde løg

120,-

Roastbeef af okse fra Himmerland med bløde løg og spejlæg

120,-

Braiseret bryst af Økogris med jordskokkepuré, rabarber og indkogt stegesky

135,-

Kartoffelmad med stegt flæsk og persillemayonnaise

110,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Tatar af saltet inderlår med tørret tomat og pebermayonnaise – En klassisker fra Uformel

140,-

Ristet rørt tatar på brød med sprøde kapers, peberrod, æggeblomme og sennepsvinaigrette

140,-

Det lune 

Skinke fra Slagter Munch i Skagen med flødestuvet spinat og æg frit

135,-

Kalveleverpostej med ristede svampe, bacon og sylt

135,-

Husets tartelet med jordskokker og høns

140,-

Stegt økologisk kalvelever med bløde løg, peberbacon og ristede svampe

150,-


Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Ostetallerken med 3 slags ost fra Unika

120,-

Sødt til kaffen

35,-

Rabarbertrifili med hvid chokolade og crumble

85,-

Kiksekage med orange tvist

75,-