Smørrebrød

Det lille frokostbord

Det lille frokostbord er perfekt til den hurtige forretningsfrokost men egner sig også til den familiære stemning, hvor hyggen og maden er i centrum. Prisen er 350,- per person og indeholder:

To slags fisk To slags kød sødt

Menuen bliver som udgangspunkt sat af køkkenet, men vi tager selvfølgeligt hensyn til særlige diætiske restriktioner og ønsker.

Det lille frokostbord serveres kun på forudbestilling

Palægades Store Frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Koldrøget laks med flødestuvet spinat

***

Tartelet med Hopballe Mølle høns

Mørbradbøf af Grambogård gris med svampe ala crème og bacon

Oksetatar med rygeost crème og rugbrøds chips

***

Svesker i armagnac med pisket creme double

495,- per person

Palægades frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karrysild i krydderchutney, karse og smilende æg

100,-

Marineret sild i Hendricks gin med løg mayonnaise og agurk

100,-

Kryddersild i tomatlage med tomater og grillet piment crème

100,-

Kryddersild i mørk balsamico med syltede løg og crème fraiche 48% fra Naturmælk

100,-

Lun stegt sild med rørt sennep, løg og kapers

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med citron mayonnaise

160,-

Koldrøget laks på smørristet franskbrød med flødestuvet spinat og pocheret æg

145,-

Stegt pighvar på smørristet toast med braiseret oksekæbe og persille

180,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Rokkedal høns på sprød toast med jordskokker og peberbacon

125,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

135,-

Kartoffelmad med mayonaise, bacon, løg, purløg og ristede løg

125,-

Tatar 

Klassisk oksetatar med tilbehør

135,-

Tatar af saltet okseinderlår fra Grambogård med pebermayonnaise og tørret tomat . næsten som på Uformel

145,-

Oksetatar med stenbiderrogn, rygeost creme, æggeblomme og rugbrøds chips

165,-

Det lune 

Tartelet med Hopballe Mølle høns og jordskokkechips

140,-

Pariserbøf med klassisk garniture

140,-

Mørbradbøf af Grambogård gris med svampe ala crème, bacon og stegt palmekål

150,-

Desserter/ost

Friteret camenbert fra Møn med solbærsyltetøj på toast

110,-

Arla Unika “Gammel Knas” med hyben kompot og sprødt brød

75,-

Blå ost med æggeblomme, rå løg og sprødt brød

85,-

Gammeldags æblekage med crumble, portvin og flødeskum

85,-

Lun kransekage

45,-