Smørrebrød

Palægades Store Julebord

Fire serveringer

Stegt sild i øllage og sennep

Palægades jule sild
****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Gravad laks med rævesauce

Krebsehalesalat med sprødt toast

(Tilkøb af røget ål med røræg 100,- per person)
***

Flæskesteg fra dansk frilandsgris med rødkål

Julemedister med sønderjysk hvidkål, sennep og surt

Stegt andebryst med mormorsalat og valnødder
***

Ris a la mande med kirsebær sauce

550,- per person

Palægades julebord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karry sild i krydderchutney med karse og æg frit

100,-

Marineret sild i sennepscreme med pocheret æg, urter løg og kapers

100,-

Gravad sild med sprød fennikel og dild

100,-

Julekryddersild med portvin og creme fraiche 48%

100,-

Lun stegt sild i øllage med karamelliseret løg og sennep

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Gravad laks med fennikelsalat og rævesauce

135,-

Røget ål med røræg, tomat og purløg

210,-

Spicy krebsehalesalat med æbler og blegselleri på sprød toast

150,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Gråsten høns med bacon og friteret gulerod

115,-

Andeconfit med cornichoner og sennepscreme med cognac

140,-

Leverpostej med bacon, stegte svampe og sylt

135,-

Braiseret bryst af frilandsgris med hasselnødder, æbler og indkogt stegesky

135,-

Tatar

Klassisk oksetatar med det hele

135,-

Rørt tatar med cognac, pocheret æg, sennepscreme, sprøde kapers og rugbrød

140,-

Det lune 

Andebryst stegt med orange, mormor-salat og valnødder

130,-

Julemedister med sønderjysk hvidkål, sennep og rødbeder

135,-

Flæskesteg af frilandsgris med rødkål og syltede agurker

145,-

Pariserbøf med det hele

160,-


Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Aasa mejeri 90 uger med løg, rom og sky

85,-

Ostetallerken med 3 slags ost fra Unika

110,-

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

95,-

Kokostop

30,-

Julesmåkager 3 slags

25,-