Smørrebrød

Det lille frokostbord

Det lille frokostbord er perfekt til den hurtige forretningsfrokost men egner sig også til den familiære stemning, hvor hyggen og maden er i centrum. Prisen er 350,- per person og indeholder:

To slags fisk To slags kød sødt

Menuen bliver som udgangspunkt sat af køkkenet, men vi tager selvfølgeligt hensyn til særlige diætiske restriktioner og ønsker.

Det lille frokostbord serveres kun på forudbestilling

Palægades Store Frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Rejesalat med dild, agurk og dildaquavit og toast

***

Tartelet med Hopballe Mølle høns

Mørbradbøf af Grambogård gris med svampe ala crème og bacon

Lune frikadeller med rødkål og surt

***

Gammeldags æblekage med crumble, portvin og flødeskum

495,- per person

Palægades frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Marineret sild i karrycreme med smilende æg

100,-

Marineret sild i peber med peber mayonnaise og æg frit

100,-

Kryddersild med crème fraiche, løg og kapers

100,-

Kryddersild Bloody Mary, selleri og spicy æggeblomme

100,-

Lun stegt sild med kartoffel og urter i brunet smør

100,-

“Sol over Gudhjem” – røget sild med løg, purløg og æggeblomme
110,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med citron mayonnaise

160,-

Rejesalat med dild, agurk og dild aquavit på toast

145,-

Koldrøget laks på smørristet franskbrød med flødestuvet spinat og pocheret æg

145,-

Stegt pighvar på smørristet toast med braiseret oksekæbe og persille

180,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Klassisk hønsesalat af Rokkedal høns på sprød toast med jordskokker og peberbacon

125,-

Klassisk roastbeef fra Grambogård med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

135,-

Roastbeef fra Grambogård med kold bearnaise, chips og stegte løg

140,-

Kartoffelmad med sprødstegt skinke og ramsløgs mayonnaise

125,-

Dyrlægens natmad med løg og sky

135,-

Sprængt kalvetunge med hønsesalat og brøndkarse

140,-

Tatar 

Klassisk oksetatar med tilbehør

135,-

Tatar af saltet okseinderlår fra Grambogård med pebermayonnaise og tørret tomat . næsten som på Uformel

145,-

Det lune 

Tartelet med Hopballe Mølle høns og jordskokkechips

140,-

Pariserbøf med klassisk garniture

140,-

Mørbradbøf af Grambogård gris med svampe ala crème, bacon og stegt palmekål

150,-

Frikadeller med rødkål og surt

135,-

Desserter/ost

Friteret camenbert fra Møn med solbærsyltetøj på toast

110,-

Arla Unika “Gammel Knas” med hyben kompot og sprødt brød

75,-

Gammeldags æblekage med crumble, portvin og flødeskum

85,-

Lun kransekage

45,-


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.