Smørrebrød

Den lille frokostmenu

Den lille frokostmenu er ideel til selskaber, der skal nyde en god frokost i forretningsmæssig eller familiært lag. Den lille frokostmenu kan serveres hurtigt, hvis selskabet skal videre, men fungerer også fint, hvis hyggen og maden skal være i centrum.

Tre serveringer 350,-

To slags fisk
***
To slags kød
***
Sødt

Den lille frokostmenu serveres kun på forudbestilling

Palægades Store Frokostbord

Fire serveringer

To slags sild med behørigt tilbehør

****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Gravad laks med Manitoba brød, syltede kartofler og urter

***

Braiseret øko svinebryst med stegt løg, syltede grønne jordbær og balsamico glace

Tartelet med høns fra Hopballe Mølle og asparges

Mini pariserbøf med det hele

***

Citronfromage med crumble og flødeskum

495,- per person

Palægades frokostbord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karry sild i krydderchutney med karse og smilende æg

100,-

Hyldeblomstsild med citron mayonnaise, syltede løg og brokel på hyldesaft

100,-

Sild med langpeber, havtorn og peber mayonnaise

100,-

Kartoffelmad med løgcreme, sprøde uderster og kryddersild

100,-

Lun stegt sild med grov sennep og løg

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Æggemad med dild mayonnaise, rejer og citron

125,-

Gravad laks på Manitoba brød med dild, syltede kartofler og urter

130,-

Kartoffelmad med hjertesalat, ærtecreme og rejer

135,-

Paneret pighvar på toast med kalvekæber, persille og løg – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Kartoffelmad med mayonnaise, peberbacon, tomat og ristede løg

120,-

Røget kartoffel med hønsesalat og syltede grønne tomater

120,-

Klassisk hønsesalat af Rokkedal høns på sprød toast med asparges og peberbacon

115,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

135,-

Roastbeef med kold bearnaise, grønne tomater, sprødt og estragon

135,-

Braiseret økologisk grisebryst med rababer, løg, croutons og balsamico glace

135,-

Tatar 

Klassisk oksetatar med klassisk tilbehør

145,-

Tatar af saltet okseinderlår med peber og tørret tomat – næsten som på Uformel

140,-

Det lune 

Tartelet med høns fra Rokkedahl med hvide asparges

145,-

Stegt paneret flæsk med persille mayonnaise, sprødt og kartoffel

155,-

Klassisk pariserbøf med det hele

150,-

Desserter/ost

Camenbert frit med solbær marmelade og toast

85,-

Arla Unika Gammel Knas på ristet rugbrød og hyben

85,-

Citronfromage med crumble og flødeskum

85,-

Rabarbertærte med crumble og hvid chokolade

85,-

sødt til kaffen

30,-