Smørrebrød

Den lille frokostmenu

Den lille frokostmenu er ideel til selskaber, der skal nyde en god frokost i forretningsmæssig eller familiært lag. Den lille frokostmenu kan serveres hurtigt, hvis selskabet skal videre, men fungerer også fint, hvis hyggen og maden skal være i centrum.

Tre serveringer 350,-

To slags fisk
***
To slags kød
***
Sødt

Den lille frokostmenu serveres kun på forudbestilling

Palægades Store Frokostbord

Fire serveringer

To slags sild

****

Sprødstegt rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Koldrøget laks med flødestuvet spinat

Håndpillede rejer med mayonnaise og toast

***

Ristet rørt tatar

Hønsesalat med bacon

***

Lagkage

495,- per person

Palægades julebord skal bestilles af alle ved bordet 

Palægades smørrebrødsseddel

Gode sild

Karry sild i krydderchutney med karse og smilende æg

100,-

Marineret sild med syrlig æblekompot

100,-

Marineret sild med ramsløg og spejlæg

100,-

Sild i tomat og sherry med løgmayonnaise og syltede løg

100,-

Sol over gudhjem

100,-

Lun stegt sild med kartoffelsalat

100,-

Køkkenets favoritter 

Sildebord med 4 slags sild og tilbehør

Pr. Pers. 190,-

Andet godt fra havet

Sprødstegt rødspættefilet med remoulade og citron

125,-

Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise og håndpillede rejer

135,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron

160,-

Koldrøget laks med rygeost creme, agurk, radiser og ristet rugbrød

140,-

Koldrøget laks med flødestuvet spinat og pocheret æg

155,-

Paneret pighvar på toast med oksehaler, persille og porreskud – næsten som på formel B

170,-

Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse – en specialitet fra Palægade

180,-

Alt godt fra marken, skoven og stalden

Kartoffelmad med ramsløgsmayonnaise og Skagen skinke

125,-

Klassisk hønsesalat af Gråsten høns med bacon og jordskokkechips

115,-

Roastbeef med bløde løg og spejlæg

135,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

135,-

Sprængt kalvetunge med hønsesalat og grov sennep

140,-

Braiseret svinebryst med æbler, stegt kål, syltede løg og glace

140,-

Tatar 

Klassisk oksetatar med klassisk tilbehør

145,-

Rørt tatar med cornichons, pebermayonnaise, æg frit og chips

155,-

Tatar af saltet inderlår med tørrede tomater og pebermayonnaise – en klassisker fra Uformel

145,-

Det lune 

Klassisk pariserbøf med det hele

140,-

Tartelet med høns i jordskokker

140,-

Stegt kalvelever med brændende kærlighed

150,-

Desserter/ost

Camembert frit fra Hårbølle mejeri med solbær

85,-

Gammel ost fra Asaa mejeri 90 uger med løg, rom og sky

85,-

Blå kornblomst med æggeblomme, radiser og ristet rugbrød

85,-

Lagkage

85,-

Kiksekage

65,-

sødt til kaffen

30,-