Aften på Palægade

Aftentransformation på Palægade: Fra smørrebrød til en aften i særklasse

Når dagen skifter til aften, transformeres Palægade fra en travl smørrebrødsbastion til en solid og pålidelig aftenrestaurant. Her lader vi os inspirere af det klassiske køkken og nærer en dyb respekt for det gode håndværk og de stolte kulinariske traditioner, der har formet vores gastronomiske arv.

Aftensmad, som man har lyst til at nyde

Vi serverer aftensmad, som vi selv har lyst til at sætte tænderne i. Vores menu er en hyldest til den velkendte smag, som man forstår og har lyst til at spise mere af. Vi tager det klassiske og gør det til vores eget, med en passion for at udfordre smagsløgene og skabe uforglemmelige smagsoplevelser.

Aftensoplevelse med fokus på afslapning og kvalitet

Vores primære fokus er at levere et afslappet aftensmåltid fyldt med kvalitet og gode råvarer. Hver tallerken er nøje sammensat med omhu og dedikation, og vi går ikke på kompromis med eksekveringen. Vi tror på, at en sikker og professionel tilgang til madlavning er grundlaget for en ekstraordinær spiseoplevelse.

Palægade aftenrestaurant: Hvor tradition og innovation mødes

På Palægade aftenrestaurant forenes tradition og innovation. Vi tror på at ære vores kulinariske rødder, samtidig med at vi udforsker nye kulinariske horisonter. Vores mål er at skabe en aften, hvor vores gæster kan fordybe sig i smagen, nyde den afslappede atmosfære og lade sig forføre af kulinariske mesterværker. Velkommen til en aften i særklasse på Palægade, hvor madkunst og tradition mødes for at skabe uforglemmelige øjeblikke ved middagsbordet.

***

Selskaber over 7 personer kan se mere under selskaber.


EN AFTEN PÅ Restaurant Palægade

Appetitvækkere & Champagne
4-retters menu med vinmenu
Vand og kaffe med petit four

***

Palægades appetitvækkere

Saltet helleflynder med wasabicreme, thai basilikum, ørredrogn, finger lime og fermenteret tomat

Blæksprutte tilberedt i misomør med karamelliseret hvidløg, syltet tomat og citrus

Stegt vagtel med farseret morkel, kål, ramsløg og morkelsauce

Hvid chokolademousse med ymersorbet, marengs og vinaigrette på havesyre, æbler og solbærgrene olie

***

Menu – 750,-

Inklusiv Champagne, vin, vand og kaffe – 1500,-

 

Business menu

4-retters menu valgt af køkkenet med 3 glas vinmenu, filtreret vand og kaffe

– 995,-

-Business menuen skal vælges af hele bordet

 

Á la Carte

Små toast med trøffelcréme og modnet skinke fra Troldgaarden
-140,-

Crémet kartoffel, blåmuslinger, “Gold Selection” caviar og pighvarsauce med vadouvan
-170,-

Rimmet torsk med østerscreme, saltet agurk, dashi og chiliolie
-150,-

Saltet helleflynder med wasabicreme, thai basilikum, ørredrogn, finger lime og fermenteret tomat
-160,-

Blæksprutte tilberedt i misosmør med karamelliseret hvidløg, syltet tomat og citrus
-170,-

Oksetatar med shiso, skorzonerrødder, Karl Johan créme og sprøde jordskokker
-150,-

Stegt havtaske med selleri, porre soubise, X.O. og løg bouillon med limebladsolie
-190,-

Stegt vagtel med farseret morkel, kål, ramsløg og morkelsauce
-200,-

Stegt Grisenakke fra Troldgaarden med nduja, rødbede, brombær, fennikel og røget marv
-190,-
Fem oste fra nær og fjern
-150,-
Vaniljeiscréme med ”Gold selection” Caviar og valnøddeolie
-150,-
Hvid chokolademousse med ymersorbet, marengs og vinaigrette på havesyre, æbler og solbærgrene olie
-140,-

Solbær en surprise
-160,-

***

Alle retter serveres i forretstørrelse – vi anbefaler 3 til 5 retter pr. person

Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt